Obr.

Obr.
Vítám Vás na své stránce plné povídek ze světa Harryho Pottera. Většinou se jedná o překlady slashe z angličtiny nebo ruštiny. Častými páry jsou HP/LM, HP/SS s HP/LV. Doufám, že se Vám tu bude líbit a zanecháte mi tu nějaký komentář. Vaše Sirina

neděle 16. listopadu 2014

7. část

Zlatíčka,
tak máme tu tradiční čas, tak je řada na aktualizaci.... Tentokrát mám pro vás smutnou zprávu, už teď vím, že za týden další část nebude, totálně nestíhám věci do školy a taky můj noťas konečně půjde k ajťákovi, tak doufám, že mi ho vrátí ještě funkční :D
Za beta-reader děkuji Nade a ráda bych jí za odměnu tuto část věnovala. Také děkuji všem komentujícím, kterým je také věnovaná: Bacil, Sisi, Gleti, Bobina, Sylva Potty, Nade a jeden anonym. Moc děkuju, potěšily.
Přeji pěkné čtení a budu se těšit na vaše reakce.
Sirina

neděle 9. listopadu 2014

6. část

Zlatíčka,
tak tady je další část k fazolkám, když bylo zase tolik komentářů, tak mě to donutilo ji sem dát včas. Moc za všechny děkuju.
Za beta-reader bych ráda poděkovala Nelie, také bych jí tímto chtěla kapitolku věnovat stejně jako všem komentujícím: Bacil, Sisi, Profesor, Gleti, Bobina, Nade a jednomu anonymu. Děkuji.
Přeji hezké čtení a doufám, že se bude líbit, je totiž poměrně akční. A těším se na komentáře!
Sirina

neděle 2. listopadu 2014

5. část

Milí zlatí, 
tak tady máte jednu kapitolku i včas. Mě tak tak dojaly všechny ty vaše komentáře... no až k slzám. Moc děkuju. Bylo to skvělé a pořádně mě to nakoplo. 
Tahle část je takovej odrazovej můste pro tu další a ta stojí za to... 
Z beta-reader bych ráda poděkovala Nelie, Nade je nemocná a tak jsem jí nechtěla přidělávat práci. Takže Nel bych tímto chtěla poděkovat a věnovat jí kapitolku. Stejně tak i všem komentujícím: Ranchan, Nade, Bacil, Bobina, Sisi, Meera S. a 4 anonymním přispěvatelům. Ještě jednou moc děkuji. 
Hezké čtení.
Sirina

sobota 1. listopadu 2014

6. kapitola

Trvalo to 26 dní, ale je to tu... další kapitola, která je doufám výjimečně dlouhá - má ve wordu celkem 13 stran. Byl to porod, ale konec stál za to.

Děkuji všem, kteří komentovali a velké díky a potlesk patří Sirině, která se mou kapitolou prokousala a opravila. Já jsem ji opravovala týden a nedostala jsem se přes první stránku :D Betovat po sobě je zkrátka oříšek.

Tak s chutí do toho... další kapitola by neměla trvat tak dlouho.