Obr.

Obr.
Vítám Vás na své stránce plné povídek ze světa Harryho Pottera. Většinou se jedná o překlady slashe z angličtiny nebo ruštiny. Častými páry jsou HP/LM, HP/SS s HP/LV. Doufám, že se Vám tu bude líbit a zanecháte mi tu nějaký komentář. Vaše Sirina

úterý 29. července 2014

Prolog

Název povídky: Dark gifts
Fandom:Harry Potter
Počet kapitol:30 kapitol+Prolog
Autor:lazycrazykitten
Překladatel: Sirina
Páry: HP/LV, SB/RL/LM
Varování:od 15ti let, některé pasáže od 18, Mpreg
Shrnutí:Co se stane, když Brumbál nechá na prahu Dursleyovích  malého Harryho, ale Lucius ho najde dřív než jeho příbuzní? Stane se z něj Voldemortova děvka nebo ho dokáže změnit?

Prolog


Starý muž s dlouhým plnovousem kráčel po Příčné ulici k domu číslo 4. Upřeně si dům pozoroval a po chvíli se podíval na uzlíček ve svém náručí.
„Je mi moc líto tvých rodičů, mladý Harry. Tvoji příbuzní nejsou moc přátelští, ale je to tvá rodina a měla by ti zajistit odpovídající domov.“
Podíval se Harrymu do očí, ty smaragdy se na něj dívali, jakoby chápali každé slovo, které Albus Brumbál právě řekl. Chlapeček před tím, než zavřel oči a upadl do neklidného spánku, popotáhl. Chlapec, Harry, ztratil své rodiče, ještě to nejsou ani dvě hodiny a kouzelnický svět ho prohlásil za jejich zachránce. Albus se na něj ještě chvíli díval, pak mu dal pusu na jizvu a položil ho ke dveřím do domu číslo 4. Položil tam ještě dopis, který měl vysvětlit situaci jeho příbuzným. Brumbál ještě spěšně pohlédl na dům, předtím než opustil Kvikálkov. Ani nevěděl o tom, že ho někdo sleduje.
Kruté stříbrné oči sledovaly ředitele, jak umístil dítě na prahu mudlovského domu a pak odešel. Lucius Malfoy je velmi silný a oravd hodně bohatý muž, ale momentálně je opravdu ale opravdu hodně naštvaný. Dneska v noci přišel o svého pána a moc, kterou v jeho vnitřním kruhu měl. Naštěstí měl dost peněz a vlivu na to, aby se nedostal do Azkabanu za své zločiny. Po tom, co se ředitel přemístil, Lucius opatrně vylezl ze svého úkrytu a pomalu šel k domu číslo 4. Zvedl dítě a upřeně se na něj díval
„Tak ty jsi ten chlapec, který přežil? Trochu malý pro takový titul, že? Nemyslím, že bys mohl žít s těmito mudly. Vždyť jsi tak pěkný, byl bys krásný dárek… ale musel by ses dobře učit."
Lucius rychle sebral dítě i dopis, nezanechal vůbec žádný důkaz toho, že by tam dítě někdy bylo a přemístil se pryč. Obyvatelé domu, Dursleyovi, stále spali, nevěděli o smrti Potterových.
Nikdo nevěděl o existenci dítěte, které bylo té noci uneseno.

Žádné komentáře:

Okomentovat