Obr.

Obr.
Vítám Vás na své stránce plné povídek ze světa Harryho Pottera. Většinou se jedná o překlady slashe z angličtiny nebo ruštiny. Častými páry jsou HP/LM, HP/SS s HP/LV. Doufám, že se Vám tu bude líbit a zanecháte mi tu nějaký komentář. Vaše Sirina

úterý 29. července 2014

Lektvarová pomoc

Název povídky: Lektvarová pomoc
Fandom:Harry Potter
Překladatel: Sirina
Páry:RW/SS
Varování: od 15ti let
Beta: Klára


Tuhle povídku sem překládala na přání Manie. Tímto jí přeji hezké Vánoce a doufám, že se jí to bude líbit. Chci ještě všechny upozornit, že tohle je to nejhorší co jsem kdy přeložila….


Další starý překlad...


***


Severus seděl za svým psacím stolem a třídil noviny, když někdo zaťukal na dveře. Vzhlédl, nepamatoval si, že měl někdo přijít. Nechtěl dnes mluvit s těmi malými spratky, před chvíli strhl jedné koleji snad všechny body. Navíc ho šíleně bolela hlavu z výparů Longbottomova nepovedeného lektvaru.


„Vstupte,“ byl unavený, i když se to v jeho hlase neodráželo.


Vešel velmi nesměle Ron Weasley. Zvláštní, Potter a Grangerová teď byli v jeho třídě docela dobří. Weasley byl jediný, kdo vůbec nerozuměl učivu.


Severus se na něj nebezpečně díval a čekal co z něj vyleze.


„Um, pane, doufal jsem, um, že byste mě mohl doučit lektvary.“koktal. Obličej měl celý červený. Do prdele, co ho to napadlo? Ne, to nejde.Weasley je jen spratek.


„Proč nepoprosíte Pottera nebo Grangerovou, aby vám pomohli? Zdá se, že tomu rozumějí,“ vysmíval se mu.


„Dobře víte pane, že mě přehlížejí a s ničím by mi nepomohli,“ díval se do země. Nechápal, proč to říká zrovna Snapeovi.


Severus se zhrozil. Nikdy si toho nevšiml. A to je špeh. Vysloužilý špeh, válka loni skončila. Pohlédl na chlapce a zajímalo ho, jestli je tak červený všude. Pak by se za to ale nejraději vyfackoval. Nebyla tu žádná naděje, že by tento chlapec byl ochotný se milovat s tak starým mužem, jako je on. Kromě toho chlapec potřebuje doučování lektvarů a ne tohle. Ne strašně starého a umaštěného muže.


Severus teď viděl chlapce v jiném světle. Byl tak sám, jeho přátelé ho ignorovali. Tohle se mohlo přece stát ve Zmijozelu, ale ne v Nebelvíru, ti mají být věrní. Soucítil s chlapcem.


Ronovi při vzpomínce na to, jak ho Harry s Hermionou přehlížejí, vhrkly slzy do očí. Severus vstal ze židle a udělal něco, co by nikdy neprovedl. Sevřel Weasleyho v náručí. Přitáhl si ho, chlapec ho objal a vzlykal do hábitu.


Ron křečovitě držel Severusův hábit. Severus ho hladil po rezavých vlasech. Ron se začal uklidňovat a Severus věděl, že už nikdy nebude mít lepší příležitost Políbil ho do vlasů.


Ron lapal po dechu. Severus ho právě políbil. Umaštěný Bradavický netopýr ho právě políbil. A jemu se to líbilo. Přitiskl se k němu blíž. Severus byl překvapený. Ron se k němu přitáhl. Myslel si, že se stáhne a už se mu nikdy nepodívá do očí.


„Pane?“ Severus dal Ronovy prst na rty. Weasley teď mohl cítit jeho teplo.


„Dnes večer mi říkej Severusi,“ Ron zavřel oči a usmíval se.


Ron se opřel a jemně políbil ty tenké rty. Severus lapal po dechu. Ron ho políbil. Ochotně ho políbil. A byl to zatraceně dobrý polibek.


Ron vklouzl jazykem do Severusových úst a propletl jejich jazyky. Severus chutnal po citronu.


Severus zanaříkal, když se jejich jazyky propletly. Přitáhl si Rona ještě blíž. Jejich erekce se o sebe otřeli, oba zasténali.


Severus se zarazil: „Jestli to nechceš, tak radši odejdi. Nebudu schopen se později už zastavit.“ Dával chlapci poslední šanci na odchod.


Namísto odchodu Ron znova spojil jejich rty. Severus ho popadl do náruče a odnesl ho do jeho osobních komnat. Místnost zabezpečil kouzlem proti hluku. Severus se díval na pihovatého chlapce na jeho posteli. Vypadal tak krásně (blééé…ta představa…jdu zvracet… Manie já tě přerazím!). Byl tak zranitelný.


Severus oba dva zbavil oblečení. Začal ho líbat a okusovat jeho hruď. Oplátkou mu byly vzdechy a steny.


Okusoval kůži u pravé lícní, protože to místo shledal velmi citlivým. Pak pokračoval k bradavkám. Ron sténal. Profesor pokračoval níž. Zastavil se u opasku kalhot. Vzal svou hůlku a odstranil zbytek jejich šatů. Dneska neměl trpělivost.


Vyhnul se Ronovu penisu a věnoval se jeho otvoru. Strčil do něj prst.


Ron zatajil dech. Nebylo to nepříjemné, ale ani příjemné. Nakonec se ale uvolnil a zatlačil na prst. Tak Severus vložil další a pak třetí. Nakonec je vytáhl ven a Ron z té ztráty zakňučel.


Severus umístil svůj penis k jeho vstupu a zatlačil ho tam.


„Severusi, jestli nezačneš být jemný, tak si to udělám sám,“ vyhrožoval Ron. Severus se jen zahihňal. Pomalu ho tam vsunul celý a začal se pomalinku pohybovat. Netrvalo dlouho a našel Ronovu prostatu.


„Prosím…víc..“ třásl se. Severus mu ochotně vyhověl. Pevně uchopil Ronův penis a několika rychlými pohyby ho dovedl k vyvrcholení. Chvíli po něm se udělal i Severus.


Vzbudili se o několik hodin později. Severus políbil mladšího muže, vstal a podal mu ruku.


Ron ji přijal a s jeho pomocí vstal. Hledal své oblečení.

„Kdykoliv budeš potřebovat pomoc s lektvary, tak přijď,“ řekl Severus, než se zavřely dveře. Ron ho ještě objal a pak opustil jeho ložnici.

Žádné komentáře:

Okomentovat